Aranyos péniszek, Van-e összefüggés a láb és a pénisz mérete között?

aranyos péniszek

gyenge merevedés milyen gyógyszer krémek és kenőcsök az erekció javítására

Egészség Tévhit Van-e összefüggés a láb és aranyos péniszek pénisz mérete között? A láb- és tenyérméret, valamint a testmagasság illetve a pénisznagyság közötti összefüggésekről többször hallottunk már. Volt, aki a tudomány eszközeivel próbálta aranyos péniszek az állítást — jutalma IgNobel díj lett.

erekció férfiaknál azt mutatják erekció sustanon

Krízishelyzetben különösen fontos a hamis, kontextusból kiragadott vagy elfogult információk helyretétele. Ha te is úgy gondolod, hogy az álhírek leleplezése akár életet is menthet, támogasd az oldal működését a Patreonon vagy banki átutalással!

A közismert aranyos péniszek szerint a pénisz méretére következtetni lehet a testmagasság és egy másik testrész fül, orr, hüvelykujj, lábfej mérete alapján, ezek között ugyanis — az egymással versengő elméletek szerint — egyenes, illetve fordított arányosság áll fenn. A kísérlet során a két kutató — Jerald Bain és Kerry Siminosky — 63 férfit vizsgált meg nem túl nagy minta, bár mi sem tudjuk, mely ismerőseinket tudnánk rávenni hasonló mutatványokra.

A kapott adatokat Bain és Siminosky a legkisebb négyzetek lineárisan regresszív módszerével elemezték, és csupán igen gyenge összefüggést találtak a számok között.

mit kell tenni, ha rossz az erekciója valami eltört a péniszben

Update: Az Asian Journal of Andrologyban megjelent aranyos péniszek ben egy újabb elmélettel állt elő. Eszerint minél kisebb a mutató- és a gyűrűsujj hossza közötti arány, annál nagyobb az esélye annak, hogy egy férfinak nagy a pénisze.

Tae Beom Kim urológus és munkatársai önkéntest vontak be a vizsgálatba. Update 2: A Harvard kutatóit az igNobel fenyegetése sem riasztotta el a témától.

nő segít a férfinak az erekció fokozásában nyugodt állapotú és merevedő tag

Fotó: pexels.

További a témáról