Fizetési információk

ÜZLETÜNKBEN / FONAL PLÁZA VÁC 2600 DR. CSÁNYI LÁSZLÓ KRT. 31.

Készpénzben

 

Üzletben a termék átvétele előtt.

Előre utalással

Ebben az esetben elkészítjük Önnek az előleg számlát, melyet elektronikus úton a rendelésnél megadott e-mail címére küldünk. Ezután át kell utalnia az összeget a számlán szereplő információk alapján, amint jóváírásra került az összeg, ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségekre értesítést küld, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehetők a megrendelt termékek.

 

WEBÁRUHÁZUNKBAN

Rendelésének leadásakor kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási módot.

 

Fizetés a csomag átvételekor utánvéttel.

A csomagot a Magyar Posta munkatársa kézbesíti. Fizetni a kézbesítőnek kell készpénzben, a csomag átvételekor. Minden csomagban számlát küldünk, mely a szállítási díjat is tartalmazza. A szállítási költség a Magyar Postával megkötött szerződésben foglalt díjszabás szerint kerül kiszámításra. Lehetőség van postai többletszolgáltatásokat kérni, pl. 24 órás, vagy szombati kézbesítést. Ilyen esetekben a többletszolgáltatás díja is felszámolásra kerül.

A csomagolásért plusz díjat nem számolunk fel.

 

25.000 Ft feletti megrendelés esetén a belföldi (Magyarország területén) szállítási költségeket átvállaljuk.

Előre utalással

Amennyiben szeretné banki átutalással kifizetni megrendelt termékeit, a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban kérjük, válassza ki az „átutalás” kifejezést.

Ebben az esetben elkészítjük Önnek az előleg számlát, melyet elektronikus úton a rendelésnél megadott e-mail címedre küldünk. Ezután át kell utalnia az összeget a számlán szereplő információk alapján, amint jóváírásra került az összeg, ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségekre értesítést küld, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehetők a megrendelt termékek.

2000 FORINT ALATTI MEGRENDELÉST SAJNOS NEM TUDUNK KISZÁLLÍTANI, CSAK BOLTI ÁTVÉTELLEL LEHETSÉGES!