Megmutatta péniszüket. 8 sztár, aki megmutatta a péniszét a kamerák előtt, aztán elmagyarázta, hogy miért

Megmutatta a péniszét a lánynak

megmutatta péniszüket erekciós fotók

Börtönt is kaphat a 75 éves Bernard Condron, mert maszturbált és a péniszét mutogatta szomszédjai előtt — írta a Metro. A szomszédjai, ahogy felhúzták a redőnyeiket, a férfi odaugrott az ablakuk elé, és megmutatta a nemi szervét.

megmutatta péniszüket a pénisznagyobbító műtét következményei

Egy nő állítja, vele ez minden egyes reggel megtörtént két hónapon keresztül, volt, mikor maszturbált, volt, mikor csak lengette a péniszét, egy másik pedig azt mondta, hogy Condron a hátsó kertjéből leskelődött rá. Többször kihívták rá a rendőröket, de nem vette figyelembe a figyelmeztetéseiket, ahogy a későbbi bírósági utasításokat is, mintegy négy éven át.

megmutatta péniszüket minden a menetről és a péniszről

A szomszédok közleményében egyikőjük arra panaszkodott, hogy nagyon félt, mi történik aznap, miután a férje elmegy hazulról, ahogy attól is, mi lesz, ha megmutatta péniszüket bukkan elő Condron, mikor ott vannak náluk az unokáik. A demenciában szenvedő idős férfi jelenleg egy hormonkezelésen esik át, hogy megmutatta péniszüket a tesztoszteronszintjét, és ezzel megfékezzék a nem ildomos viselkedését.

A bíró hat hónapra felfüggesztette ezért az ügyet, de figyelmeztette Condront, ha ezek után is folytatja a megbotránkoztató viselkedését, akkor börtönbe küldi.

megmutatta péniszüket potencia problémák okai

Kiemelt kép: iStock.

További a témáról