Merevedési alvás

Jelek, hogy erekciós zavaraink lehetnek - HáziPatika

24 éves vagyok, rossz az erekcióm pénisz és fasz fiatal

Várszegi Mária Ph. A Magyar és az Európai Alvástársaság tagja. Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy dr.

Erekciós problémák

Várszegi Mária főorvosnő nyugdíjba vonult, szakrendelése megszűnt. A szexuális teljesítmény csökkenését számos dolog okozhatja mint például merevedési alvás.

hím péniszek méretei és típusai rezgő masszírozók erekcióhoz

Kialakulhat organikus, vagyis szervi elváltozással járó betegségek következtében, de kiválthatják lelki azaz pszichés megbetegedések vagy a túlzott stressz terhelés is.

Amikor a probléma valamilyen betegségre vezethető vissza, gyakran áll a háttérben cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, húgyúti és prosztata problémák, sőt gyomorfekély is. Viszonylag könnyen kideríthető, hogy a szexuális teljesítmény csökkenésének hátterében szervi elváltozás áll-e. Amennyiben ugyanis az ébredést megelőző hajnali REM rapid eye movement — gyors szemmozgás — az agyi elektromos tevékenység az ébrenléthez hasonló, de ilyenkor álmodunk, az izomtónus viszont megszűnik alatt elmarad a fiziológiás élettani merevedés, merevedési alvás valószínűséggel szervi elváltozásról van szó, ami megfelelő szakorvosi urológiai, neurológiai, stb.

a bolygó legtöbb pénisze a férfiak erekciójának hiánya

A pszichés megbetegedések, mint a depresszió és a szorongás is előidézhet potenciazavart, ahogyan a túlhajszolt, stresszes életmód egyaránt könnyen vezethet a szexuális érdeklődés, illetve teljesítmény csökkenéséhez. A szexuális élet problémái azonban nem csupán számos szervi és pszichés megbetegedéssel, de egyes alvászavarokkal is összefügghetnek. A legismertebb alvásfüggő légzészavar, az alvási apnoe szindróma ugyanis gyakran okoz zavart a szexuális teljesítmény terén is, hiszen a betegséggel járó légvételi szünetek merevedési alvás oxigénhiánnyal járnak, ami a keringés és kakas fotók szerv, így a nemi merevedési alvás működését is károsítja.

az erekció hosszú nem képes tartani a merevedést

Ezért az alvási apnoe szindróma első figyelmeztető jele az állandó nappali fáradtság és a gyengülő memória mellett a szexuális érdeklődés és teljesítőképesség csökkenése. Jó hír, hogy az alvási apnoe szindróma kezelésében alkalmazott légsínterápiás készülék CPAP — continuous positive airway pressure — folyamatos pozitív légúti nyomás használata már rövid távon is javítja a szexuális teljesítményt.

erekciót okozó kenőcsök hogyan izguljunk fel, ha nincs merevedés

Hasznosnak találta?

További a témáról