Pénisz szobor

A rejtélyes módon eltűnt péniszszobor helyett előkerült egy másik a német hegyoldalban

Egyéb Karácsony, Mikulás

Szeretnéd erőtől duzzadó férfiasságodat megörökíteni az utókor számára? Hogy életedben még Neked is szobrot állítsanak?

törpe pénisz mérete

Vagy egyszerűen csak pénisz szobor mókából kedvesed? Esetleg vele közösen készítenéd el?

a leghosszabb péniszről

Bármi legyen is az pénisz szobor, ezzel a Mr. Biggy pénisz szobor készítő szettel a végeredmény magáért beszél! Ehhez nem kell mást tenned, mint a hengerben található használati, elkészítési útmutatót lépésről-lépésre, pontról-pontra alaposan be kell tartanod és akkor büszke tulajdonosa, elkészítője lehetsz pénisz szobor tökéletes aprólékosságú szobornak, melybe mondhatni Te is beleadtál apait-anyait!

ami hozzájárul az erekció fokozásához

Egyszerűen és gyorsan alkothatsz remekművet! A szett tartalma: -1 zacskó fehér, por állagú, mintavevő anyag növényi zselatin - kb. A henger hossza: kb.

mit kell tenni, ha hiányos a merevedés

A henger átmérője: kb. A termék egyszerű és teljesen biztonságos, az elkészítést követően a végtermék színe fehér, de tetszőlegesen lefesthető acryl festékkel, melyet a csomag nem tartalmaz.

A rejtélyes módon eltűnt péniszszobor helyett előkerült egy másik a német hegyoldalban

A végtermék nem szexuális segédeszköz, hanem kizárólag dísztárgy, nem alkalmazható szexuális játékszerként. Rendelj Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és diszkréten szállítunk.

Sikeres péniszátültetés

Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk! Mi 30 napos elállási jogot biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek -ben.

További a témáról