Péniszvédő jégkorong. Péniszvédő jégkorong. Ingyenes szex történetek székrekedéses, desirae hármasban.

Férfi anti-maszturbációs eszközök: így harcoltak éve az önkielégítés ellen | fonalplaza.hu

Óriási elmék tettek meg azért mindent, hogy péniszvédő jégkorong férfikezek tiszták és szárazok maradjanak.

péniszvédő jégkorong

Kevéssé ismert tény, de John Harvey Kellogg orvos, táplálkozástudományi szakember és egészségügyi aktivista azért találta fel a kukoricapelyhet az es években, hogy a ropogós reggeli finomság távol tartsa a fiatal férfiak markát saját péniszvédő jégkorong. Kellogg elismert szakember volt a maga idejében, önkielégítéssel kapcsolatos nézetei azonban leginkább a vallásos babonák világában mozogtak: hívő keresztényként úgy vélte, hogy a maszturbáló férfi nem csupán eltékozolja magját, péniszvédő jégkorong akár szív- és érrendszeri betegsége, tüdőbaja és szemének romlása is káros szokásra vezethető vissza.

péniszvédő jégkorong

Az aktív adventista doktor amolyan holisztikus szemléletet honosított meg az orvostudományban: elsőként publikált terjedelmes írásokat arról, hogy a lelki állapot a péniszvédő jégkorong egészségre is hatással van, a testet nem lehet tehát gyógyítani a lélek gyógyítása nélkül.

Szentül hitte, hogy ha a férfiak többé nem nyúlnak saját nemi szervükhöz, és legfeljebb gyermeknemzés céljából, a házasság szentségének keretében élveznek el, az erkölcsök helyreállnak, a bűnözés megszűnik, a gazdaság fellendül és az emberek egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak lesznek.

péniszvédő jégkorong

A kukoricapehely ebben pedig csak segíthet, hiszen elvonja a figyelmet a Sátánhoz köthető péniszvédő jégkorong erekcióról. Ehhez képest tényleg voltak olyan apák és anyák, akik ezt az eszközt vették meg fiuk moráljának — és egészségének — védelmében. Az eszköz használata igen egyszerű volt: este, mikor a kamaszfiú egyedül maradt a szobájában, az apa rácsatolta az antimaszturbációs eszközt, majd reggel, a közös reggeli — lehetőleg kukoricapehely — előtt leoldotta azt. A fiú így vizelni ugyan képes volt, de álló helyzetbe hozni, netán megérinteni péniszét nem tudta.

péniszvédő jégkorong

A férfi erényövekhez igen gyakran részletes használati utasítást is kapott a megrendelő, a fizikai teendők mellett péniszvédő jégkorong imákkal és szentelt vízzel is felszerelték őket a gyártók. Ez amolyan mentálhigiénés gyakorlat volt, ami az örök kárhozat lángjától mentette meg a tévelygőket, és egészségüket is garantálta.

péniszvédő jégkorong

További a témáról