Prosztata vitaminja

a srác elvesztette a merevedését mit tegyen

Michael F. Prosztata vitaminja, a rákkutató intézet epidemiológiai és genetikai részlegének kutatója. Mintegy férfi multivitamin fogyasztási szokásait vizsgálták egy évre visszamenőleg, majd további hat évig kísérték figyelemmel egészségüket, különös tekintettel a különféle prosztata-elváltozásokra.

Az összefüggés oka egyelőre még ismeretlen Sajnos még nem ismert, hogy mi váltja ki a túlzott vitaminfogyasztáskor a prosztatarákot, azonban egy, a kutatáshoz kapcsolódó tanulmány szerint fontos lehet, hogy a fent említett táplálék-kiegészítők jelentős része nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat.

felálló nagy pénisz

Ezáltal megkérdőjeleződik az antioxidánsok és vitamintabletták használatának egészségre gyakorolt jótékony hatása az általánosságban jól táplálkozó lakosság körében. Külön hangsúlyozzák az antioxidánsok túlzott fogyasztásával járó káros mellékhatások lehetőségét. Hasonló kutatások eredményei A fent említett kutatás alátámasztja a két évvel ezelőtt közzétett, szélesebb körben végzett kísérleti eredményeket.

hogyan kell helyesen használni a pénisznagyobbító szivattyút

Abban mintegy félmillió férfit kísértek figyelemmel 18 éven át, és úgy találták, hogy a prosztatarák okozta halálozási arány jelentősen magasabb volt a multivitaminokat rendszeresen havi 15 vagy több alkalommal fogyasztók körében, mint a vitaminokat nem használók esetében.

A különbség prosztata vitaminja annak tudható be, hogy a két tanulmány más lebontásban számolta a vitaminfogyasztást.

PROSZTATA - PROSZTATA JÓINDULATÚ MEGNAGYOBBODÁSA

Azon a tényen azonban ez nem változtat, hogy prosztata vitaminja multivitaminokat fogyasztó férfiaknál jelentősen nagyobb a prosztatarák kialakulásának kockázata. A megoldást az jelentheti, ha a különböző vitaminokat azok természetes formájában, zöldségekből, gyümölcsökből visszük be a szervezetbe. Azok a betegek és terhes nők, akiknél pótlás gyanánt szükséges a vitaminkészítmények használata, vigyázzanak, nehogy túladagolják az előírt prosztata vitaminja mennyiséget!

gyenge merevedés a túlmunka miatt

WEBBeteg - Cs. Jóna Angelika, gyermekorvos Módosítva:

További a témáról