Vibrációs péniszgyűrű, Durex Vibrációs gyűrű 1db, 1 db | fonalplaza.hu

Durex Vibrációs péniszgyűrű Vibrations 1db

Svakom Winni akkus, távvezérelhető vibrációs péniszgyűrű Svakom Winni akkumulátorral szerelt, prémium szilikon felhasználásával készült, formatervezett, lekerekített vonalvezetésű vibrációs péniszgyűrű, vezeték nélküli távirányítóval!

Kellemes tapintású, erős, vastag falú, prémium vibrációs péniszgyűrű készült, erekciótartó péniszgyűrű, mely kiváló tartást ad a férfiasságnak. Ha a hímvesszőn felfelé fordítva viseljük, akkor pénisz és a partnerünk csiklója részesül elsősorban a mindent elsöprő, vibráló kényeztetésben, lefelé fordítva pedig a herék és a gát!

az ember befolyásolja az erekciót fiú erekciós fotóvideó

A vibrációs péniszgyűrű extra erős, de csendes motorral rendelkezik és anatómiai, hajlított, íves formával készült, mely lehetővé teszi, hogy aktus közben ideálisan kövesse a szeméremdomb vonalát. A terméket fehérneműbe helyezve, külső stimulálóként is használhatjuk, vagy előjáték során az intim részek masszírozásra.

hány cm legyen a normális pénisz pufók leszbikusok

Osvosi szilikon anyaga tökéletesen higiénikus és antiallergén. A gyűrű átmérője rendkívül rugalmas így a kellő méretre tágul. A vibráció egyszerűen vezérelhető, a vezeték nélküli távirányítóval 5 különböző ritmusban, ehhez jön hozzá a plusz Svakom intelligens mód, mely egyedi, személyre szabott rezgésprogrammal kényeztet.

Vonj le mm-t a táblázat által mutatott értékből. Erre azért van szükség, hogy a választott péniszgyűrű enyhén szorosabb legyen. Max 5 mm — 10 mm-el kisebb legyen csak a farokgyűrű átmérője, mint a kiszámolt pénisz kerületed. Ennél kisebb már veszélyesen szoros lenne. Heréket is körbefogó péniszgyűrű méret meghatározása: Fontos tudnod még, hogy a péniszgyűrűket két részre oszthatjuk aszerint, hogy hol és hogyan kell viselni őket.

Mind az 5 módban 5 intenzitási szintet állíthatunk, így összesen 25 különböző program közül választhatunk. A kényeztető vibrációs péniszgyűrű készüléken is vezérelhető, mindössze 1 gombbal, melyet hosszan lenyomva tartva kapcsolhatjuk be- és ki a rezgést.

 Скажи, что ты ушел с поста декана. Дэвид кивнул.

A gombot kétszer lenyomva válthatunk a ritmusok között és egyszeri lenyomással pedig az adott rezgésmód intenzitását fokozhatjuk. A beépített akkumulátornak köszönhetően 1 órán keresztül élvezheti a termék vibráló impulzusait.

Мидж открыла жалюзи и посмотрела на горы, потом грустно вздохнула и перевела взгляд на шифровалку. Вид купола всегда приносил ей успокоение: он оказался маяком, посверкивающим в любой час суток. Но сегодня все было по-другому. Она поймала себя на мысли, что глаза ее смотрят в пустоту.

A termék leírással, USB töltővel és praktikus szatén hordozóval kapható. Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott.

erekció herék nélkül formálja a péniszeket

A vibrációs péniszgyűrű jellemzői:.

További a témáról