Erekciós toxinok. Szuperkemény lesz a férfi ettől a 4 naturális trükktől - Ripost

erekciós toxinok

hogyan lehet betolni egy tárgyat a péniszbe pénisznagyobbítás erekció

A brazil vándorpók mérge fájdalmas és hosszú erekciót okoz A brazil vándorpók mérge számos molekula tömény elegye - állítja Kenia Nunes, a Georgiai Orvosi Főiskola pszichológusa, aki a pókméreg szokatlan mellékhatását vizsgálja. Az erős toxinokat tartalmazó pókméreg különféle tüneteket produkál a pók áldozatának szervezetében. Az egyik ilyen szimptóma a priapizmus, ami a pénisz állandó merevedésének állapotát jelenti.

nőhet a pénisz gyenge merevedés miért

Az órákig tartó és komoly fájdalommal járó erekció mellett a vándorpók mérge izomrángást, súlyos fájdalmat és légzési nehézséget okoz, sőt orvosi kezelés hiányában akár halálhoz is vezethet az oxigénhiány következtében. Potencianövelő készülhet a pókméregből Ellenszérum hatására az áldozat egy héten belül felépülhet. Erekciós toxinok a pók nagyméretű: lábaival együtt az átmérője elérheti péniszek és típusaik cm-t, ugyanakkor kevés halálos áldozata van.

álpénisz hiénákban hogyan lehet növelni a pénisz tömegét

A 7 regisztrált pókmarás következtében mindössze 10 ember halt meg a méreganyagától. A kutatók szerint a brazil vándorpók méreganyaga segítséget nyújthat a merevedési zavarokkal küzdő férfiak kezeléséhez.

Kenia Nines és munkatársai a kutatás során megtalálták, hogy a méreganyag melyik toxinja okozza az erekciót. A magas vérnyomással és merevedési zavarokkal rendelkező kísérleti patkányokon kipróbált erekciós toxinok jól szerepelt.

erekció 60 után erekciós kenőanyag

A toxin izolálása után vizsgálni kezdték az anyag működési mechanizmusát és összehasonlították ismert potencianövelő készítmények működésével. Nunes szerint a toxin segíthet azoknak, akiknél a hagyományos kezelés hatástalannak bizonyult. Lehet, hogy érdekel.

pénisz leszbikusok mi a merevedés a nők fotóin

További a témáról