Legkisebb péniszhossz, A legkisebb hímvessző | Maszturbáláfonalplaza.hu, Legkisebb pénisz hím

legkisebb péniszhossz

legkisebb péniszhossz

A szállítmányozási cégnél, asszisztensként dolgozó Nick Gilronan saját bevallása szerint nem az önbecsülését jött helyreállítani Brooklynba. Ahogy azt a Gothamistnak adott interjújában elmondta, legkisebb péniszhossz semmi baja, tökéletesen elégedett a testével.

legkisebb péniszhossz

Tökéletesen elégedett a méreteivel Fotó: Marc Yearsley Ahogy később kiderült, az esemény valóban az volt, a 27 éves Nick ugyanis megnyerte a viadalt. Ellentétben riválisai zömével, akik éltek a lehetőséggel legkisebb péniszhossz inkognitójukat megőrizve, maszkban vonultak a zsűri elé, Nick már az első pillanattól vállalta saját magát: magabiztosan pózolt fehérneműben és jelmezben is.

A fiatalember — szokatlan méretei mellett — páratlan, optimista személyiségével vette le a zsűrit a lábáról.

legkisebb péniszhossz

Mint mondja, nem csak a férfiasságát illetően, de az élet minden területén igyekszik optimista maradni. Hozzátette, annak ellenére, legkisebb péniszhossz most épp egyedülálló, rendben van a szexuális élete, még soha senki nem panaszkodott a méreteire.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Nick mérete egy aktus során a duplájára nő, így a partnerei általában pozitívan csalódnak. A győztes a dolláros nyereményét szórakozásra költi majd, nem kizárt, hogy randizni fog belőle egy, a versenyen megismert nővel.

legkisebb péniszhossz

További a témáról